Passie van Thomas

Mijn grote passie

Ik ben Thomas Oudshoorn Nederlandstalige zanger, zingen is mijn grote hobby en passie. Met muziek kan ik mensen blij maken.  Wanneer ik één van mijn medleys doe, bijvoorbeeld de Amsterdamse medley, dan gaat de hele tent op zijn “kop!”

Ik woon in een woongroep bij Zideris in Mijdrecht. Het is daar fijn wonen in mijn eigen appartement. Mijn autisme verwante stoornis, PDD-NOS, staat mij wel eens in de weg, maar niet tijdens het zingen! Op het podium voel ik mij als een vis in het water! Ik heb het niet altijd makkelijk gehad en was geen ster in leren maar met mijn zang, enthousiasme en optreden blink ik uit! Doordeweeks werk ik bij Van Walraven in het magazijn, in de weekenden treed ik regelmatig op en maak ik met mijn optredens veel mensen blij. Of het nu een optreden is voor 30 mensen of 10.000 het dak gaat er af!

Hoe het begon

In de schijnwerpers staan zat er al vroeg in, samen met mijn zusjes verzorgden wij tijdens verjaardagen toneelstukjes, dansjes en zangoptredens. Toen ik een jaar of 14 was ben ik met keyboard les begonnen. Daar viel ik op door mijn gevoel voor muziek.

Tijdens het oefenen thuis op mijn keyboard zong ik uit volle borst mee. Na een optreden van een professionele zanger die kwam optreden bij ons thuis, wist ik dat ik ook zo wilde zingen en daar is het allemaal mee begonnen.

In juli 2017 mocht ik mijn eerste optreden op het grote podium beleven. Dit was in Rhenen tijdens Rijnpop, dat onderdeel uitmaakt van de Rijnweek! Een jaar later mocht ik daar weer zingen tijdens de Hollandse avond.