Thomas zingt op Funpop 2024!

Op 25 mei 2024 heeft Thomas Oudshoorn een spetterend optreden gegeven op Funpop. Thomas komt al jaren naar Funpop als toeschouwer, en nu mocht hij zelf op het podium staan en verzorgde hij een super optreden. Een grote droom kwam uit. Na de start met het Funpop-lied, dat door alle vrijwilligers en toeschouwers werd gezongen,… Lees verder Thomas zingt op Funpop 2024!

Thomas Oudshoorn Schittert bij Disco Zonder Drempels

Op 10 december 2023 gaf Thomas Oudshoorn een mooi optreden tijdens het evenement “Disco Zonder Drempels” in P3 Poppodium te Purmerend. Het optreden was ontstaan uit een eerder samenwerking  van Thomas met “Cripple X Entertainment”. Stichting Cripple X Entertainment stelt zich als doel het uitgaansleven voor mensen met een beperking in breedste zin van het… Lees verder Thomas Oudshoorn Schittert bij Disco Zonder Drempels

Elke maand een feestje bij de Droom Disco!

Elke 1e vrijdag van de maand wordt “The beach” in Aalsmeer omgetoverd tot de “Droom Disco”. Tijdens de vrijdagavonden is het een gezellig samenzijn voor mensen met een beperking. Vaste prik is een optreden van de getalenteerde zanger Thomas Oudshoorn. Elke maand zingt hij live in de discotheek, dankzij de bijzondere samenwerking tussen de stichting… Lees verder Elke maand een feestje bij de Droom Disco!