Elke maand een feestje bij de Droom Disco!

Thomas zingt bij Droom Disco

Elke 1e vrijdag van de maand wordt “The beach” in Aalsmeer omgetoverd tot de “Droom Disco”. Tijdens de vrijdagavonden is het een gezellig samenzijn voor mensen met een beperking. Vaste prik is een optreden van de getalenteerde zanger Thomas Oudshoorn. Elke maand zingt hij live in de discotheek, dankzij de bijzondere samenwerking tussen de stichting “Zing mee met Thomas” en de stichting Droom Disco.

De stichting “Zing mee met Thomas”, heeft als missie om mensen met een verstandelijke of lichamelijke beperking een inclusieve en vreugdevolle muziekervaring te bieden. Met zijn passie voor zingen en zijn verlangen om anderen mensen blij te maken met zijn muziek, heeft Thomas samen met zijn ouders deze stichting opgericht om een ​​positieve impact te hebben op het leven van mensen met een beperking.

De stichting Droom Disco is een initiatief van Paulien Koekenbakker die samen met een groot aantal vrijwilligers iedere maand een uniek evenement neerzet. De disco is inmiddels bekend in de wijde omgeving en is uitgegroeid tot een drukke en gezellige disco! Iedere maand komen er gemiddeld 80 á 90 “Droomies”. Dit jaar bestaat de Droom Disco 10 jaar! Op 6 oktober 2023 zal dit groots gevierd worden. Uiteraard zal Thomas dan ook een optreden verzorgen.

“Het is altijd mijn droom geweest om mensen te verbinden door middel van muziek, en met de stichting “Zing mee met Thomas” kunnen we die droom waarmaken,” zei Thomas Oudshoorn tijdens een van zijn optredens. “Door de samenwerking met de Droomdisco kan ik een bijdrage leveren aan een onvergetelijke avond voor mensen met een beperking, waar ze kunnen genieten van de muziek, kunnen dansen en het allerbelangrijkste, ze kunnen vooral zichzelf zijn.” En wat het helemaal leuk maakt, Thomas geniet er zelf ook van 😉!

Wil je meer informatie over de Droom Disco, kijk dan naar dit filmpje en ga naar de facebook pagina.

https://www.facebook.com/paulien.koekebakker

Wil jij ook een samenwerking met de stichting “Zing mee met Thomas” aangaan om meer magische momenten te creëren voor mensen met een beperking? Neem dan contact met ons op via info@zingmeemetthomas.nl of bel met 06-45354026.