Thomas Oudshoorn Schittert bij Disco Zonder Drempels

Op 10 december 2023 gaf Thomas Oudshoorn een mooi optreden tijdens het evenement “Disco Zonder Drempels” in P3 Poppodium te Purmerend. Het optreden was ontstaan uit een eerder samenwerking  van Thomas met “Cripple X Entertainment”.

Stichting Cripple X Entertainment stelt zich als doel het uitgaansleven voor mensen met een beperking in breedste zin van het woord te bevorderen. De stichting heeft zich met name gespecialiseerd in evenementen zoals Disco zonder Drempels.

Het doel van Stichting Cripple X Entertainment is om de participatie van mensen met een beperking in de samenleving te vergroten en te bevorderen. Dit doet de organisatie door evenementen op een inclusieve manier te organiseren en mensen met een beperking te betrekken bij de organisatie van deze evenementen. Op deze manier kunnen mensen met een beperking zich volwaardig deelnemer voelen aan de samenleving.

De stichting van Thomas , “Zing mee met Thomas”, gaat graag de samenwerking aan met deze stichting met als doel mensen uit verschillende doelgroepen met elkaar te verbinden. Thomas doet dat door te zingen. Met zijn muziek weet hij altijd de mensen te raken. Ook deze keer in P3 Poppodium in Purmerend gingen de voetjes van de vloer en iedereen danste uitbundig mee.

Verbinding is belangrijk, de participatie in de samenleving voor mensen met een beperking wordt hierdoor vergroot. Door wederzijds respect en begrip bevorderen we een inclusieve samenleving!

Wil jij ook een samenwerking met de stichting “Zing mee met Thomas”? Neem dan contact met ons op via info@zingmeemetthomas.nl of bel met 06-45354026.