Thomas zingt op Funpop 2024!

Op 25 mei 2024 heeft Thomas Oudshoorn een spetterend optreden gegeven op Funpop.

Thomas komt al jaren naar Funpop als toeschouwer, en nu mocht hij zelf op het podium staan en verzorgde hij een super optreden. Een grote droom kwam uit. Na de start met het Funpop-lied, dat door alle vrijwilligers en toeschouwers werd gezongen, mocht Thomas het festival openen met een optreden van een half uur. Wat bijzonder was is dat er later op die dag grote artiesten op hetzelfde podium stonden, waaronder Emma Heesters en Sander de Buisonjé.

Wat een avontuur was dat op zaterdag 25 mei! We kwamen aan op een drassig terrein, wat een water was er gevallen! Gelukkig leek het in de loop van de dag beter te worden. We werden hartelijk ontvangen door Chris en zij wees ons de weg naar Thomas zijn eigen kleedkamer! Daar ging hij zich snel omkleden zodat hij nog even kon soundchecken met de mensen van de geluidstechniek.

Nadat Thomas samen met zijn zangcoach Robbert Besselaar had ingezongen in zijn kleedkamer was hij er helemaal klaar voor!

Thomas begon met een medley van Jan Smit en iedereen zong gezellig mee! Halverwege het optreden deelde het promo team van de stichting “zing mee met Thomas” bellenblaas uit aan het publiek en dat zorgde voor magische momenten op het festivalveld van Funpop. Er werd lekker meegedanst en gezongen en als laatste nummer zong Thomas het nummer “Engelbewaarder” en de tent ging op zijn kop!

Thomas staat bekend om zijn gezellige meezingers en zijn aanstekelijke enthousiasme. Dat maakt hem een positieve verbinder die zorgt voor maatschappelijke en sociale betrokkenheid bij zijn doelgroep.

Heb je interesse in een optreden of een leuke samenwerking met de stichting neem dan contact met ons op; info@zingmeemetthomas.nl.


Wil jij ook een samenwerking met de stichting “Zing mee met Thomas”? Neem dan contact met ons op via info@zingmeemetthomas.nl of bel met 06-45354026.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *